Foto-expositie Van Weiland tot Winkelcentrum
 

Foto-expositie Van Weiland tot Winkelcentrum

16 oktober 2020 16:46  Redactie  Reageer

Wat is het hier veranderd! Ik herken de omgeving helemaal niet meer!” We horen het vaak van bezoekers die een jaartje niet op De Vrijstaat zijn geweest. Meestal komen ze ook te laat op hun afspraak omdat ze de weg moesten zoeken in een totaal veranderde wijk.

De transformatie van onze omgeving in de tien jaar dat wij hier zitten is inderdaad indrukwekkend. De Vrijstaat begon midden tussen de weilanden, met een ligboxenstal, een Hooischuur, een Wagenschuur, de Paperdome en het markante Gebouw op en rond het erf. Met aan de horizon in de verte de eerste wijken van het nieuwe stadsdeel.

Inmiddels is De Vrijstaat integraal onderdeel aan het worden van het Leidsche Rijn Centrum, met aan de ene kant twee openbare scholen en een kinderopvang en aan de andere kant RAUM en DePlaatsmaker als buren.

Door middel van ons uitgebreide archief brengen we deze razende transformatie in beeld.

Foto-expositie

De foto-expositie Van Weiland tot Winkelcentrum is t/m begin november 2020 te zien op grote panelen in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum of in het lege pand tegenover de C&A (ter hoogte van Luxemburgpromenade 113). Benieuwd naar het resultaat? Loop eens langs!

Kijk voor het volledige jubileumprogramma op https://www.devrijstaat.nl/activiteiten/jubileum/

Programma Vrijstaat

Benieuwd naar het complete Vrijstaat-programma voor dit najaar? Check het hier.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website