Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd gaat door ‘Theaterzaal met 30 bezoekers’

Een theaterzaal met maar 30 bezoekers: de komende weken is dit de nieuwe realiteit.

Waar veel grote theaters noodgedwongen hun deuren sluiten, gaat Podium Hoge Woerd door. Zij mogen zich gelukkig prijzen dat veel gezelschappen ook in deze intieme setting bij Podium Hoge Woerd willen spelen. Om toch genoeg publiek te kunnen bereiken, spelen ze zelfs extra voorstellingen.

Er wordt hard gewerkt om een zo veilig mogelijk theaterbezoek te garanderen. Zo worden mondkapjes nu geadviseerd bij de in- en uitloop van onze theaterzaal. Eenmaal op je theaterstoel kan je zonder mondkapje achterover leunen en genieten van prachtig toneel, mooie jeugdvoorstellingen en hilarisch cabaret.

Het podium hoopt dat je als bezoeker gewoon gaat en op die manier het podium én de theatergezelschappen steunt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].