tiny_houses_foto_Aysegul_Yahsi

Tiny Houses aan het Máximapark

Tien bouwkavels aan de rand van het Máximapark liggen te wachten op gegadigden die er misschien wel het huis van hun dromen zullen realiseren. Met het Máximapark dat zich over driehonderd hectare voor of achter het huis uitstrekt is de omgeving zeker lommerrijk te noemen. Kom er maar eens om in Leidsche Rijn.

Dat iedere waar naar zijn geld is zal ook hier opgaan. Met enorme grondprijzen in gedachten zullen veel liefhebbers op voorhand al moeten afhaken. Marius Roelandt van de Stichting Tiny House Utrecht is de mening toegedaan dat op die exorbitant dure vierkante meters een veelvoud aan woningen kan worden gerealiseerd en hij is daarin niet de enige. Tiny House pionier Marjolein in het Klein roemt op haar website de voordelen van de woningen waarvan het woonoppervlak nog geen dertig vierkante meter beslaat.

De toekomst zal moeten uitwijzen wie uiteindelijk de kavels zal verwerven. Zullen riante landhuizen het landschap gaan bepalen of zal een klein dorp aan Tiny Houses worden gevestigd aan de rand van het park?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.