Weerbericht voor dinsdag 20 oktober: Vanuit het zuidwesten regen.

Vandaag is het bewolkt en vanuit het zuidwesten volgt er regen. Het wordt maximaal 14 graden, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind. Vanavond tijdelijk iets droger, maar tweede helft van de avond en nacht volgt er langduriger regen. Het kwik komt niet lager dan 13 graden, daarbij blijft de wind matig en komt uit het zuiden.

Woensdag in de ochtend veel bewolking en regenachtig. In de middag nog enkele buien en maximaal 18 graden. De wind neemt toe tot (vrij) krachtig, daarbij kunnen er windstoten optreden tot 75 km per uur!

Donderdag ook weer veel bewolking en regenachtig weer. Er staat wat minder dan woensdag en het wordt maximaal 16 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.