Eetmonologen_Daphne_leest_lekker_voor

Eetmonologen

Dit najaar viert De Vrijstaat haar 10-jarig jubileum. Voor dit bijzondere moment hebben we tien eetmonologen uitgebracht als luisterverhalen. Ingesproken door onze artistiek directeur, onder het motto ‘Daphne leest lekker voor’. Als cadeautje voor iedereen die in de afgelopen jaren De Vrijstaat hebben gemaakt tot wat het nu is geworden: een Kunst- en Cultuurhuis voor jong Utrecht. In de tien weken rond ons jubileum hebben we wekelijks een verhaal uitgebracht met steeds een bijbehorend recept. We hopen dat jullie kunnen wegkruipen in de verhalen, er inspiratie uit opdoen om het leven en de liefde uitbundig te vieren. Met je familie en natuurlijk met lekker eten!

Je vindt alle eetmonologen en bijbehorende recepten op devrijstaat.nl/activiteiten/jubileum/eetmonologen


Advertentie:

Benieuwd naar het complete Vrijstaat-programma voor dit najaar? Check het hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.