halloween_foto_rawpixel

Geen spookhuis en speurtocht

30 Oktober zou de bijna traditionele Halloween speurtocht in Leidsche Rijn Centrum zijn, maar vanwege de aangescherpte Corona maatregelen is deze van de kalender gehaald. Eerdere edities zijn uiterst succesvol gebleken en ook naar deze editie werd reikhalzend door jong en oud uitgekeken.

Vreemd uitgedoste figuren namen voorgaande jaren in het laatste weekend van oktober bezit van het winkelcentrum en menig winkelier tooide de etalage in Halloween stijl. Dit jaar helaas geen spookhuis en ratelende geraamtes, geen magie en uit pompoenen gesneden griezels met flakkerende kaarsjes die een griezelig schijnsel in de schemering teweegbrengen. Wat rest zijn de gadgets en een enkele etalage die eraan herinnert dat het Halloween is.

halloween_in_leidsche_rijn_centrum_1_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_3_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_2_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.