corona_foto_Fusion_Medical_Animation

Basisschool De Achtbaan anderhalve week dicht vanwege meerdere coronabesmettingen

Basisschool De Achtbaan in Langerak (Leidsche Rijn) zal vanaf morgen haar deuren tijdelijk gesloten houden vanwege een aantal coronabesmettingen onder de leerkrachten. De leerlingen krijgen in de tussentijd thuisonderwijs.

In totaal zijn er zeven leerkrachten die positief getest zijn op het coronavirus. De school heeft daarom, in overleg met de GGD, besloten om de school tot en met vrijdag 13 november te sluiten. Voor de kinderen van ouders met cruciale beroepen wordt noodopvang geregeld, zodat hun ouders werkzaam kunnen blijven.

Basisschool De Boomgaard en De Achtbaan delen samen een tijdelijke huisvesting. Het bestuur van De Boomgaard laat weten dat daar de afgelopen weken geen besmette leerkrachten zijn geweest. Maatregelen vanuit De Boomgaard zouden daarom niet nodig zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].