Minkema College organiseert online Talkshow

Minkema College organiseert online Talkshow

Op woensdag 11 november organiseert het Minkema College een online informatieavond voor alle ouders van leerlingen in groep 7 of 8. Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij ouders helaas niet op school ontvangen. Daarom bieden wij een online ‘Minkema Talkshow’ aan. Tijdens deze Talkshow laten wij ouders kennis maken met onze school. Arjan van der Wart, directeur Onderwijs: “Telkens schuiven nieuwe gasten aan tafel aan (leerlingen, mentoren, docenten, afdelingsleiders) om te vertellen over onze opleidingen, de begeleiding, de onderwijsvisie en de diverse mogelijkheden (bijv. keuze- en talentvakken).”

Inschrijven voor de Talkshow kan op: www.minkema.nl/webinar. Om 18.30 uur is de uitzending over onze havo/vwo-locatie en om 20.00 uur over onze vmbo, mavo/havo-locatie. De eerste uitzending van deze Talkshows vond plaats op 29 oktober. Op 11 november is de tweede uitzending. Voor beide avonden hebben zich tot nu toe al ruim 850 aangemeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.