De Grootste Kerstboom_foto_Wilco Schuijff

Om naar uit te kijken: een stralende Grootste Kerstboom. Help je mee?

In dit ongewone jaar hebben we allemaal behoefte aan iets positiefs om naar uit te kijken. Een lichtpuntje, letterlijk en figuurlijk. De organisatie van de grootste kerstboom zet dan ook alles op alles om in december en januari de Grootste Kerstboom voor de 22ste keer te laten branden.

Nu de ‘R’ weer in de maand is, begint traditiegetrouw de fondsenwerving. Een aantal vaste sponsoren wordt geraakt door de crisis. Het zal dus nog best een uitdaging worden om voldoende geld bij elkaar te sprokkelen. Toch hebben we goede hoop dat het, met wat extra steun van donateurs, ook dit jaar gaat lukken.

Doneren? Eenmalig (dat kan al vanaf €5!) of aanmelden als vaste donateur? Dat kan via deze link.

Lees ook:
Website degrootstekerstboom.nl

De Grootste Kerstboom_foto_Robbie_van_Pelt
Foto: Robbie van Pelt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.