vuur_van_sint_maarten_optocht_zit_erop_foto_hp_van_rietschoten_2

Wat gaat er dit jaar met Sint Maarten wél door? Een overzicht

Met de verscherpte maatregelen van 3 november mag er bijna niets meer. Gelukkig zijn er lichtpuntjes en hoeven we het grote Stadsfeest van het Delen niet ongemerkt voorbij te laten gaan! Hieronder een overzicht van onderdelen die wél doorgaan:

Film de Ronde van Sint Maarten @home

De Sint Maarten Parade komt dit jaar bij je thuis. Op RTV Utrecht en UStad wordt een film van 50 minuten uitgezonden waarin makers en partners in de wijken laten zien wat voor moois ze hebben gemaakt aan lichtsculpturen, muziek, dans, circus, etc. Niet alles kan getoond worden, maar de nieuwe lichtsculpturen gelukkig wel! De opnames worden aangevuld met archiefbeelden uit 10 jaar Sint Maarten Parade.
Woensdag 11 november op UStad om 19.00, 21.00 en 23.00 uur en op RTV Utrecht om 19.00 en 22.00 uur.

Deel je licht

De actie Deel je licht. Laat je verbondenheid met de stad zien: zet een lichtje voor je raam, deel je verhaal en je welvaart door middel van een donatie aan de actie Geef om je Stad. www.rondevansintmaarten.nl

Live stream van de voorstelling Bonne Route!

Met zijn ezel Lodewijk liep theatermaker Tjerk Ridder het Martinuspad, de Europese culturele route van Parijs via Utrecht naar Groningen. In deze live stream van de voorstelling laat Tjerk met filmfragmenten, verhalen en songs zien wat het met je doet als je lopend, kwetsbaar en afhankelijk van anderen op weg gaat. De interactie met het online publiek bepaalt mede de voorstelling!

Woensdag 11 november 15.30 en 20.30 uur via www.tjerkridder.com

Sint Maartensvesper op 11 november

Na de vesper worden de klokken van de Domtoren geluid door het Utrechtse Klokkenluidersgilde.
Woensdag 11 nov 19.00 uur Domkerk

Meer info op www.sintmaartenutrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.