Weerbericht voor maandag 16 november: Af en toe zon.

Vandaag schijnt af en toe de zon, maar er kan ook een enkele bui voorkomen. De grootste kans op een bui is voor vanochtend weggelegd. Het kwik stijgt vanmiddag naar waarden rond de 13 graden, daarbij neemt de westenwind toe tot matig of vrij krachtig. Vanavond en vannacht komt er geleidelijk meer bewolking. Het blijft en het kwik daalt naar een graad of 10.

Dinsdag ook af en toe zon en meest droog weer. Het wordt maximaal een graad of 13, daarbij staat er een matige tot mogelijk vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en dan koelt het af tot een graad of 7, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Woensdag wordt een mooie novemberdag. Zoals het nu lijkt zal de zon flink schijnen en het kwik kan dan oplopen tot een graad of 14, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Vanaf donderdag zal het kwik rond nomaal komen te liggen. Dat zijn waarden rond de 9 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven