kerstmuziek Harmonieorkest Vleuten

Iemand verrassen met een muzikale kerstgroet? Het kan!

Al jaren is All you need is Music! het thema van een mooie traditie: rond kerst spelen jeugd ensembles van Harmonieorkest Vleuten kersliedjes op verzoek en op locatie. We hebben er al veel mensen blij mee kunnen maken.

Ook dit jaar wil Harmonieorkest Vleuten, samen met Cultuur19, de muziek graag weer thuisbrengen, juist nu! Op bezoek kunnen we alleen niet, dus gaan we digitaal en alle HOV-orkesten doen mee. Met een heuse All you need stream bus maken we zaterdag 19 december een tour in de omgeving Vleuten/De Meern/Leidsche Rijn.

Via het scherm verrassen we mensen met onze muziek: om ze een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden, omdat ze het verdienen of om ze gewoon te trakteren op een onverwacht muziekmoment.

Wie gun jij zo’n muzikale verrassing deze kerst? De vrijwilliger die wekelijks in touw is voor de vereniging, je oom die momenteel aan huis gekluisterd is of de leerkracht van school die het online lesgeven zo creatief heeft ingevuld? Laat het weten, misschien komt men wel bij hem of haar langs op 19 december.

Aanmelden kan via deze link

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 december. Na aanmelding nemen we contact met je op. En als jouw aanmelding wordt opgenomen in de tour, maken we verdere afspraken over de tijd en bijvoorbeeld het toevoegen van een persoonlijke videoboodschap. Heb je nog een vraag? Stuur die dan per mail naar  allyouneed@harmonieorkestvleuten.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.