tg Graasland - Pfff 6+

Nieuw programma Podium Hoge Woerd online

Vanaf vandaag staat het programma voor de komende twee maanden van Podium Hoge Woerd online. Tickets kunnen alvast gekocht worden op www.podiumhogewoerd.nl.

Of de theaterdeuren nu open of gesloten zijn, achter de schermen is er bij Podium Hoge Woerd hard doorgewerkt. Voorheen presenteerden we het hele theaterseizoen in één keer, nu doen we dat per twee maanden maar met net zo mooie voorstellingen.
Bekijk het programma vol mooi, ontroerend, vermakelijk, betoverend en geestverruimend toneel, dans, cabaret, muziek en jeugdtheater. Ook in tijden van mondkapjes en maatregelen, geven wij u een bijzondere en veilige theaterervaring in hun theaterzaal.

Hoe gaat het theaterbezoek in zijn werk?

We hebben maatregelen genomen om uw bezoek veilig te laten verlopen. Mondkapjes zijn vanaf 1 december verplicht in openbare gebouwen, zodra u zit in de theaterzaal mag het mondkapje af.
Bij binnenkomst checkt een medewerker uw tickets. In ons pand staan de looproutes aangegeven die u kunt volgen. De medewerkers staan klaar om hierbij te helpen. Bij de ingang van de zaal is desinfecterende handgel geplaatst. In de zaal wijst een medewerker de juiste zitplaats toe voor een goede verdeling. De garderobe van het theater is gesloten, de jassen kunnen mee de zaal in. Na afloop geven de medewerkers van Podium Hoge Woerd instructies voor het verlaten van de zaal. Zo verloopt het bezoek geheel veilig. U kunt op de website het protocol bekijken.

Podium Hoge Woerd kan niet wachten om u te verwelkomen. Kaarten zijn alleen online te koop via de website: www.podiumhogewoerd.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.