Selfie van coordinator Antwan Cornelissen van Club Wat Nou

Club Wat Nou? voor jongeren van start in de CultuurCampus

Vanaf donderdag 10 dec start De Wilg in samenwerking met Cultuur19 een ‘Club Wat Nou?’ in Leidsche Rijn; een middagprogramma voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar in de CultuurCampus in Vleuterweide.

‘Club Wat Nou?’ is een initiatief van De Wilg. Het is een veilige en vertrouwde club en plek in diverse wijken in Utrecht waar je elke week naar toe kunt. Je kunt daar samen muziek maken, gamen, creatieve dingen doen, sportief bezig zijn of gewoon lekker chillen. Samen bepaal je wat je gaat doen. Zo kun je vrienden maken, leer je meer over jezelf en anderen.


Advertentie:

In Leidsche Rijn vindt ‘Club Wat Nou?’ elke donderdagmiddag plaats van 16.00 – 18.00 uur in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten).

Wie meer wil weten over Club wat nou of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met activiteitencoördinator jongeren: Antwan Cornelissen via a.cornelissen@dewilg.nl of 06-3637 6411.

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk/ psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doet zij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. Voor meer informatie zie de website van De Wilg.

Onder de naam KLUB19 organiseert Cultuur19 programma voor en met jongeren in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, die geïnteresseerd zijn in cultuur maken en meemaken. https://www.cultuur19.nl/klub19/

cultuur_campus_foto_Antwan Cornelissen
Cultuur Campus | Foto: Antwan Cornelissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.