Weerbericht voor vrijdag 18 december: Perioden met zon

Vandaag zien we de zon geregeld en het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 10, daarbij staat er een matige, later op de dag mogelijk een vrij krachtige zuidenwind. Vanavond en vannacht naast bewolking ook enkele opklaringen. Het koelt dan af tot een graad of 7, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Zaterdag neemt de bewolking vanuit het zuidwesten en er valt af en toe wat lichte regen. Het zijn geen grote hoeveelheden. Het wordt maximaal 11 graden, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind.


Advertentie:

Zondag is het droog en zien we de zon geregeld. het wordt maximaal 9 graden, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind. 

Na het weekend wordt het stuk wisselvalliger, waarbij het kwik tussen de 7 en 12 graden uitkomt. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *