mascotte_rijnte_in_st_antonius_foto_contenttoday

Leidsche Rijn Centrum schenkt Rijntje doeboeken aan St. Antonius en Voedselbank

Mascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum heeft onlangs haar eigen doeboek uitgebracht. Een boek vol met raadsels, puzzels, weetjes en moppen. Op dinsdag 22 december is Rijntje op pad gegaan om doeboeken af te geven in het St. Antonius Ziekenhuis en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn. 

Het ‘Rijntje Doeboek’ werd eerder speciaal voor de leden van de Rijntje Club tijdens een besloten feestje gelanceerd. Met het doeboek kunnen kinderen zich toch vermaken tijdens de donkere dagen. Naast de leden van de Rijntje Club wilde Rijntje ook graag de kinderen in het St. Antonius Ziekenhuis en minder bedeelde kinderen in de omgeving een doeboek aanbieden.

Ellen, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Ontzettend leuk en sympathiek dat Rijntje bij ons is langs geweest om deze mooie doeboeken te brengen. Ik denk dat we de kinderen hier erg blij mee zullen maken. Namens het St. Antonius Ziekenhuis: Bedankt, lieve Rijntje en natuurlijk Leidsche Rijn Centrum!”

Sabiet, Amber en Julien, coördinatoren Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “We zijn echt ontzettend verrast met de boeken en dat Rijntje het hoogstpersoonlijk kwam brengen. Echt heel leuk! Als stichting zijn wij er voor mensen in Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern, Veldhuizen, Terwijde, Langerak, Parkwijk en ’t Zand die onder of rond het social minimum leven en in financiële nood verkeren. Onze focus is dan ook op voedsel. Dit doeboek is zo vlak voor de kerstdagen een zeer welkom extraatje voor de kinderen. We vinden het een heel mooi gebaar van Leidsche Rijn Centrum.”

Heb je nog geen doeboek en wil je er graag eentje? Verschillende winkels in Leidsche Rijn Centrum hebben leuke acties waarbij ze een doeboek weggeven. Bestel bijvoorbeeld bij Ma Bella Cake Café twee kerstcupcakes, kinderschoenen bij Blendz Sneakers Shoes & More of twee kinderpizza’s bij De Pizzabakkers Leidsche Rijn en ontvang een gratis doeboek. Op onze social media kanalen staan alle acties vermeld.

Meer weten over de Rijntje Club? Kijk op www.leidscherijncentrum.nl/rijntje voor meer informatie.

Rijntje bij de Voedselbank | Foto: ContentToday
Rijntje bij de Voedselbank | Foto: ContentToday

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven