Weerbericht voor vrijdag 25 december: Zon/wolken en een (winterse) bui

Vanaf zaterdag is het gedaan met de rust. Een diepe depressie schuift het Noordzeegebied binnen en dat resulteert in onstuimig weer met veel regen, daarbij kunnen er windstoten optreden tot 90 km per uur. In de nieuwe week blijft het wisselvallig met enkele (winterse) buien. De temperatuur ligt dan rond de 4 graden.

Vandaag komen er zonnige perioden voor en kan er nog een (winterse) bui voorkomen. Het wordt maximaal 6 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige noordwestenwind. In de loop van de avond en nacht neemt de bewolking toe. In eerste instantie koelt het af tot een graad of 1, maar in de loop van de nacht loopt het kwik weer op tot een graad of 4.


Advertentie:

Zaterdag is het bewolkt en overdag nog een tijdlang droog, maar in de namiddag en avond gaat het vanuit het westen flink regenen. Het wordt 7 graden, daarbij staat er overdag een matige zuidwestenwind, maar in de avond en nacht trekt de wind flink aan het kan dan krachtig tot hard gaan waaien. Verder kunnen er windstoten optreden tot 90 km per uur! 

Zondag is het ook regenachtig en het blijft dan ook hard waaien. In de tweede helft van de middag neemt de wind snel af en uiteindelijk wordt de wind zelfs zwak.

Vanaf maandag is het dan licht wisselvallig winterweer met temperaturen van 4 graden. In de vroege ochtend kan het soms even licht vriezen. 

Ik wens u een fijne eerste kerstdag!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.