Weerbericht voor zondag 3 januari: Licht winters met af en toe zon

Gisteren viel het weer behoorlijk tegen. De mist bleef hardnekkig en pas later op de middag loste de mist op, maar het bleef wel nevelig. Vandaag is het droog met een afwisseling van zon en wolken. In de ochtend is er ook kans op mist. Het kwik stijgt naar een graad of 4. Er staat eerst nog weinig wind, maar later op de dag wordt de wind matig. Vanavond en vannacht blijft de wind doorstaan. Verder is het bewolkt en het koelt niet verder af dan 3 graden.

Maandag is het bewolkt en het blijft tot de avond droog. Het kwik blijft stabiel op 3 graden, daarbij staat er een matige oostenwind. Vanavond en vannacht is er kans op regen of natte sneeuw. Het koelt af tot een graad of 2, daarbij staat er een matige noordoostenwind. 


Advertentie:

Dinsdagis het bewolkt en meest droog. Het kwik ligt rond een graad of 3. 

Woensdag tot en met vrijdag komt de zon wat vaker om de hoek kijken. Dit betekent dat de nacht en ochtend kouder worden met lichte vorst. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.