Hanno Tomassen

Hanno Tomassen nieuwe directeur Theater Kikker en Podium Hoge Woerd

Het bestuur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd maakt bekend dat Hanno Tomassen per medio maart 2021 Désirée Majoor opvolgt als directeur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd. Hanno Tomassen is sinds 2014 bij TivoliVredenburg werkzaam als programmeur en programmamaker world/talentontwikkeling/participatie/jongeren en diverse festivals. Van 2011 tot 2018 was hij directeur/bestuurder van Cultuur19, het wijkcultuurhuis in Leidsche Rijn, een baan die hij combineerde met zijn werk bij TivoliVredenburg.

Hanno Tomassen: “Ik laat me leiden door de overtuiging dat de kunsten kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Ik kijk ernaar uit me voor Theater Kikker/Podium Hoge Woerd in te zetten en samen met het team de artistieke vernieuwing te combineren met een brede en duurzame toegankelijkheid.”

Mathijs Bouwman, voorzitter van het bestuur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd: “We zijn erg blij met de aanstelling van Hanno. Hij heeft zowel met zijn ervaring als directeur van Cultuur19 als in zijn tijd als programmamaker bij TivoliVredenburg laten zien waar hij voor staat: het verbinden van mensen, publiek en kunstenaars, in allerlei disciplines, op allerlei plekken. Theater Kikker en Podium Hoge Woerd zijn twee podia met elk hun eigen profiel en achterban. Maar deze thema’s vormen ons DNA, en die zijn bij Hanno in goede handen.”

Theater Kikker is een toonaangevend podium voor vernieuwend theater met een sterke worteling in de stad Utrecht en een groot bereik onder met name studenten en jongvolwassenen. Eind augustus 2015 opende Podium Hoge Woerd zijn deuren als organisatorische en bestuurlijke eenheid met Theater Kikker. Podium Hoge Woerd groeide snel uit tot een theater met een brede programmering en een groot, nog steeds groeiend bereik onder de inwoners van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Lees ook:
Désirée Majoor verlaat Theater Kikker / Podium Hoge Woerd
Désirée Majoor nieuwe directeur theater kikker en podium hoge woerd
Directeur Cultuur19 neemt na ruim zes jaar afscheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.