graffity_kinderen_kuntst_spuitbus_schilderen

Leuke naschoolse activiteiten voor kinderen uit de wijk

In de laatste week van januari kunnen kinderen uit de wijk weer meedoen met een aantal leuke én nieuwe naschoolse activiteiten op zowel Brede School De Klimroos als Brede School Het Zand. Voor alle leeftijdsgroepen tussen 4 en 12 jaar is er een aanbod.

Zo zijn er op Brede School Het Zand Muziekcursussen (groep 1 t/m 7) op de maandag, Graffity/Streetart (8+) en Kleutersport op de dinsdag en Tennis (8+) op de donderdag. Op Brede School De Klimroos kan er meegedaan worden aan een Toneelcursus (groep 5 t/m 8) en een Sportactiviteit (groep 1 en2) op dinsdag en kan er gedanst worden op vrijdag door groep 2 t/m 4 bij Schrijfdans. 


Advertentie:

Door de samenwerking met SportUtrecht kunnen kinderen op woensdag bij Handbalvereniging Leidsche Rijn en Judovereniging Mackaay 5 lessen meetrainen met Handbal (9 en 10 jaar) en Judo (5 t/m 12 jaar).

De activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en starten in de week van 25 januari 2021. Ook zijn er al cursussen vanaf 5€ te volgen!

Informatie over activiteiten op Brede School Het Zand is te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/

Inschrijven voor de activiteiten vanuit Brede School De Klimroos kan via de link: https://bredeschoolutrecht.nl/klimroos/activiteiten/

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen in de wijk.
Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl of info@bredeschooldeklimroos.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.