opmerkelijke_parkeerplek_foto_politie_vdm

Opmerkelijke parkeerplek

De politie van Leidsche Rijn deelde eerder deze week een opmerkelijk bericht via sociale media. Een verdwaalde bestuurder bracht namelijk de gemoederen zodanig in beroering dat zelfs tot in Amsterdam onderzoek werd verricht.

De kwestie was een niet afgesloten Mercedes die nabij de bioscoop op het Berlijnplein het fietspad blokkeerde.

“Tot onze verbazing stond de auto overdwars op het fietspad, er was geen enkel zicht op de bestuurder” aldus de agent die het nieuws deelde.
De parkeermanoeuvre leidde tot enige kopzorg en de agenten vreesden voor de gezondheid van de bestuurder.

De eigenaar van de Mercedes bleek niet lastig te achterhalen. Na een bezoek aan zijn in Amsterdam woonachtige familie, werd duidelijk dat deze in goede gezondheid verkeerde en de auto op het Berlijnplein had achtergelaten om te voet verder te gaan naar zijn afspraak. De automobilist bleek verdwaald te zijn en kennelijk was ook zijn navigatie systeem van slag geraakt en had hem niet naar de A2 kunnen leiden, maar naar het dak van de tunnel waar de snelweg deels onderdoor gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].