Weerbericht voor woensdag 13 januari: Afwisseling zon/wolken en mogelijk een bui.

Vandaag is er een afwisseling van zon en wolken, mogelijk dat er nog een enkele bui voorkomt. Het wordt overdag een graad of 6, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht raakt het bewolkt, maar tegen de ochtend is er ook weer een opklaring mogelijk. Het kan tijdens de opklaringen nog dichtbij nul uitkomen.

Donderdag is er ook een afwisseling van zonnige perioden en wolken. Het blijft droog en bij een naar oost draaiende wind wordt het niet warmer dan 3 graden. Vanavond en vannacht opklaringen en dan koelt het af tot een graad of 3 onder nul. Er staat een zwakke oostenwind. 


Advertentie:

Vrijdag schijnt de zon geregeld en na een koude start komt het kwik met moeite boven nul. Het wordt +1 graad. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. In de nacht naar zaterdag gaat het dan weer licht vriezen.

Zaterdag start de dag nog droog met mogelijk met wat zon, maar in de loop van de dag wordt de bewolking dikker en gaat het sneeuwen of regenen.  Het kwik rond of net boven nul.

Morgen meer over de eventuele sneeuw!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.