Weerbericht voor donderdag 14 januari: Af en toe zon en kouder

Vandaag schijnt af en toe de zon en het blijft droog. De temperatuur komt niet hoger dan een graad of 3, daarbij staat er een zwakke oostenwind. Vanavond en vannacht naast bewolking ook enkele opklaringen. In de loop van de nacht gaat het licht vriezen.

Vrijdag heeft de bewolking de overhand. De zon heeft moeite om een gat te vinden in het wolkendek te vinden. Het wordt opnieuw een graad of 3. Vanavond en vannacht komen er enkele opklaringen voor en daalt het kwik naar waarden tot onder nul. 

Zaterdag eerst wat zon, later op de dag meer bewolking en tot de avond droog. Het wordt 2 graden, daarbij staat er een zwakke tot later matige zuidenwind. In de avond en nacht volgt er sneeuw vanuit het westen. In de nacht gaat het licht vriezen, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Zondag en de dagen daarna is de winterse speldenprik weer voorbij. Het kwik volgende week naar 6 tot mogelijk 9 graden. Verder nemen de regenkansen ook weer toe!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.