Weerbericht voor zondag 17 januari: Perioden met zon

Gisteren viel er in onze regio 2 tot 3 cm sneeuw en hebben veel van ons genoten van de winterse taferelen. Vanochtend is het kwik al opgelopen tot een graad of 5. Vandaag kan er nog een enkele regenbui voorkomen, maar daarnaast zal de zon ook geregeld te zien zijn. Het wordt een graad of 7, daarbij staat er een matige west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook nog een enkele bui. Het koelt bij een matige noordwestenwind af tot een graad of 3.

Dinsdag komt er een portie zachte lucht onze kant op. Dit gaat gepaard met veel bewolking en perioden met regen. Het wordt maximaal een graad of 11, daarbij staat er een matige tot later vrij krachtige zuidwestenwind. In de avond en nacht ook nog gergeeld regen, een stevige wind en een minimumtemperatuur van 8 graden.

Woensdag en donderdag is het behoorlijk zacht met temperaturen rond de 10 tot 11 graden, daarbij is het wisselvallig met geregeld regen.

Vanaf vrijdag weer minder zacht en minder nat!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.