Weerbericht voor maandag 18 januari: Zon/wolken en een bui, donderdag herfst!

Gisteren scheen de zon af en toe en kwamen er enkele buien voor. In de regio viel er tussen de 1 en 4 mm. Vandaag houden we het ook niet droog, er is kans op een bui, maar de zon zien we ook af en toe schijnen. Het wordt bij een matige westenwind een graad of 7. Vanavond is het nog droog, maar vannacht gaat het regenen en ook trekt de wind aan. Er komt in de nacht een vrij krachtige zuidwestenwind te staan.

Dinsdag is het bewolkt en in de ochtend regenachtig. In de middag wat zon, maar ook nog enkele buien. Het kwik stijgt naar een graad of 10, daarbij staat er een vrij krachtige west tot zuidwestenwind. 

Woensdag is het grotendeels bewolkt en er valt af en toe regen. Het wordt een graad of 10, daarbij staat er een vrij krachtige zuidenwind.

Donderdag wordt het onstuimig met zware windstoten tot 90 km per uur! Zon, wolken en buien wisselen elkaar dan af. Het wordt opnieuw een graad of 10

Vrijdag tot en met zondag blijft het licht wisselvallig weer met soms een (winterse) bui. Het wordt 5 tot 7 graden en mogelijk komt het in de nacht en vroege ochtend tot lichte vorst.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.