Weerbericht voor dinsdag 19 januari: Regen, later buien en veel wind.

Het is vandaag behoorlijk wisselvallig. Vanochtend is het bewolkt en regenachtig. In de middag wordt de neerslag buiig van karakter en mogelijk dat de zon nog even schijnt. De zuidwestenwind neemt toe tot vrij krachtig en komt later op de dag uit het westen. Het wordt maximaal een graad of 11. Vanavond en vannacht kan er nog een enkele bui voorkomen en het kwik daalt naar een graad of 6, daarbij draait de wind weer naar het zuiden en is vrij krachtig.

Woensdag schijnt de zon af en toe, maar er trekt soms ook een bui over. Het wordt maximaal een graad of 9, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. In de avond en nacht neemt de wind toe tot krachtig en daarbij kunnen er zware windstoten optreden tot 90 km per uur. 

Donderdag komen er perioden met zon en het blijft een groot gedeelte van de dag droog. Het kwik zakt gedurende de dag terug tot een graad of 6. De zuidwestenwind is nog steeds (vrij) krachtig en er kunnen windstoten optreden tot 80 km per uur. In de namiddag, avond en nacht kan het soms flink regenen. Het koelt bij een matige westenwind af tot een graad of 4.

Vrijdag tot en met zondag is het licht wisselvallig weer. Er vallen geregeld (winterse) buien en het kwik ligt tussen de 5 en 7 graden en in de nacht en vroege ochtend kan het af en toe licht vriezen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.