Actie OBS Het Zand voor Kika

Actie OBS Het Zand voor Kika

OBS Het Zand heeft onder leiding van de leerlingenraad een inzamelingsactie georganiseerd voor Stichting Kinderen kankervrij.

Voor de vakantie is er democratisch een goede doel bepaald en hebben alle groepen een actie gedaan, bijv. kerstkaarten verkopen of klusjes doen. Door alle creatieve inzet en betrokkenheid is er maar liefst € 354,46 ingezameld.

De leerlingenraad heeft dit bedrag overhandigd aan Dirk Ockhuizen, directeur van Fortes Energy Systems en vrijwilliger van Kika. Mede dankzij deze donatie kunnen er belangrijke wetenschappelijke onderzoeken worden gedaan om uiteindelijk de genezingskans van kinderkanker te vergroten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].