Weerbericht voor maandag 25 januari: Zon en wolken. Vanavond (winterse) buien

Na een nacht met wat sneeuw is het overdag droog met geregeld zon. We starten wel koud met lichte vorst, maar het kwik loopt op tot een graad of 5. Later op de dag neemt de bewolking toe en dan kunnen er ook nog enkele buien vallen, daarbij is er kans op hagel en natte sneeuw. Het koelt bij een matige tot vrij krachtige westenwind af tot een graad of 2.

Dinsdag kan er nog een bui vallen, maar de zon zien we ook geregeld. Het wordt een graad of 5, daarbij staat er een matige westenwind.  In de avond en nacht komen er weer buien opzetten. De buien kunnen opnieuw gepaard gaan van (natte) sneeuw. Mogelijk dat er zich een klein sneeuwdekje kan vormen. Het koelt af tot 1 graad boven nul.


Advertentie:

Woensdag  is het droog en met geregeld zon wordt het een graad of 6, daarbij staat er een matige noordwestenwind.

Donderdag wordt een spannende weerdag. Ik ga er voorlopig vanuit dat we in de loop van de ochtend te maken krijgen met sneeuw. Temperatuur stijgt niet verder dan een graad of 1.  In mijn weerpraatje van afgelopen zaterdag ging ik nog uit van regen en 10 graden. We komen precies op de scheidingslijn te liggen van koude en zachte lucht. 

Ik hou het voor u in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *