Weerbericht voor dinsdag 26 januari: Geregeld zon, maar ook een enkel buitje.

De komende dagen bevinden wij ons op de scheidingslijn tussen de zachte lucht uit het zuidwesten en de koudere lucht uit het noordoosten. Vandaag en morgen is het een graad of 7. Vanaf donderdag lijkt het kouder te worden, maar wel is de onzekerheid groot. Het blijft voorlopig wel wisselvallig.

Vandaag is er nog kans op een enkel buitje. Verder zien we de zon geregeld. Het wordt een graad of 7, daarbij staat er een zwakke tot matige westenwind. Vanavond en vannacht is het overwegend bewolkt en soms kan er een bui vallen, mogelijk met wat natte sneeuw. Het kwik daalt tot 2 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot matig.


Advertentie:

Woensdag is het meest droog, waarbij de bewolking overheerst. Het wordt een graad of 7, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. 

Donderdagochtend vriest het een klein beetje. Het is verder overwegend bewolkt en vanuit het westen volgt er regen of sneeuw. Het kwik komt niet hoger dan 2 graden.  Er zijn echter ook modellen waarbij het de hele dag regent het en waarbij het kwik oploopt tot een graad of 6 aan het begin van de avond.

Vrijdag tot en met zondag hebben we enorm wisselend temperatuursverloop. Het kan flink vriezen in de nacht en overdag,maar  vrijdag en zondag kan het 5/6 graden worden, daarbij is er ook kans op (winterse) neerslag.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *