handboeien_foto_niu_niu

Politie zet groot in na “ontvoering” in Leidsche Rijn Centrum

Een vermeende ontvoering aan de Londenstraat in Leidsche Rijn heeft zaterdag bij de politie geleid tot “groot alarm met inzet van helikopter.” Een en ander speelde zich af rondom Leidsche Rijn Centrum.

De auto van de ontvoerders kon snel worden gelokaliseerd, maar de vastgebonden ontvoerde jongeman bleek slachtoffer te zijn van een misplaatste grap. “Wij vonden deze grap niet erg geslaagd” laat de politie in een Twitter bericht weten.

Of er sancties aan de onbezonnen actie zijn verbonden is niet bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven