Weerbericht voor woensdag 3 februari: Bewolkt en regenachtig

Tot en met zaterdag hebben we te maken met een zacht en wisselvallig weertype. Temperaturen stijgen naar waarden rond een graad of 10 en de nachten zijn vorstvrij. Vanaf zondag krijgen we weer een winters weertype met vorst in de nacht en temperaturen overdag van net boven nul.

Vandaag hebben we net zoals gisteren te maken met een troosteloze dag. Het is bewolkt en het komt geregeld tot regen of een paar buien. Het wordt maximaal een graad of 10, daarbij komt de wind uit variabele richting en is zwak tot matig, kracht 2 tot 4. Vanavond ook geregeld neerslag, maar vannacht wordt het droog. Het koelt dan af tot een graad of 4.

Donderdag belooft een aardige dag te worden met geregeld zon en een graad of 10, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind.

Vrijdag is het ook droog met geregeld zon en een graad of 9. Op zaterdag neemt de bewolking toe en kan er mogelijk wat lichte regen vallen. Het wordt dan een graad of 7.

Zoals de ontwikkelingen laten zien gaat het in de nacht naar zondag sneeuwen en dan wordt het overdag niet warmer dan 0 graden. 

Het zijn spannende tijden voor deze weerman!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].