Weerbericht voor dinsdag 9 februari: Koud met geregeld zon

Gisteren viel er nog een groot gedeelte van de dag sneeuw, het sneeuwde zelfs nog even matig. Er kwam opnieuw 2 cm bij! Vandaag is het droog en koud. We starten met temperaturen rond de -9 graden en met flink wat zon loopt het kwik op tot een graad of -3 . De oostenwind is zwak. Vanavond en vannacht is het helder en het gaat streng vriezen. Dit zijn temperaturen onder de -10 graden. Er staat maar weinig wind.

Woensdag is er een afwisseling van zon en bewolking. Het blijft koud bij temperaturen die niet hoger uitkomen dan -4 graden.  Er staat een zwakke tot matige oost tot noordoostenwind. In de avond en nacht weer opklaringen en opnieuw strenge vorst.


Advertentie:

Donderdag en vrijdag blijven ijsdagen, waarbij het kwik overdag rond de -3 uitkomt, maar in de nacht en ochtend kan het dan makkelijk 10 graden of meer gaan vriezen.

De winter van 2021 zit deze dagen stevig in het zadel!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.