wijn_drank_alcohol_foto_Big_Dodzy

Nieuwe horecazaak in Leidsche Rijn Centrum

De hagelnieuwe parkeergarage waarop een enorme snip prijkt (Parkeergarage De Snip) wordt nog dit jaar verrijkt met een wijnbar annex restaurant.

Na een flinke verbouwing hopen de eigenaren eind van de zomer de deuren op de bijzondere locatie te kunnen openen voor hun gasten, mits dat dan weer toegestaan is vanwege de opgelegde maatregelen inzake het Covid-19 beleid.

De naam van de zaak is door de beide avonturiers en eigenaren al bekend gemaakt. ‘Roemer’ zal een begrip moeten worden in Leidsche Rijn en omgeving als “laagdrempelige wijnbar en restaurant, waar verrassende wijnen samenkomen met gerechtjes van bijpassende elegantie” zoals de mannen laten optekenen door indebuurt.nl. De ondernemers laten weten: “De beginnende wijndrinker wordt meegenomen op ontdekkingsreis. De ervaren wijndrinker vindt bij ons toppers en verrassingen met een goed verhaal.”
Er worden niet enkel wijnen geserveerd. Op de kaart is ook plek ingeruimd voor bier van de lokale brouwers.

Wijnbar Roemer is niet de enige wijnbar in de directe omgeving. In totaal zijn er drie wijnbars in Leidsche Rijn centrum te vinden, namelijk Wijn- en eetbar Most en Kavos Wijnbar en dus binnenkort ook Roemer.

snip_vogel_op_dak_parkeergarage_en_pr_berlijnplein_leidsche_rijn_centrum_utrecht_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
snip_vogel_op_dak_parkeergarage_en_pr_berlijnplein_leidsche_rijn_centrum_utrecht_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.