mensen_culturen_cursus_foto_bibliotheek

Gratis online cursussen bij Bibliotheek Utrecht

Bibliotheekleden die zich persoonlijk willen ontwikkelen kunnen aan de slag met zo’n 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, taal, fotografie en commerciële vaardigheden. Als bibliotheeklid kun je deze cursussen gratis volgen.

Het gaat om ongeveer 160 cursussen van aanbieders Soofos en GoodHabitz.
Onderverdeeld in de thema’s persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, talen, digitale vaardigheden en social media. Het aanbod varieert van Presenteren tot Persoonlijk Leiderschap naar Timemanagement of Nepnieuws herkennen.

Het doel van de cursussen is bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen. Als lid van de bibliotheek kun je alle online cursussen zelf, thuis en wanneer je maar wilt volgen. Je vindt het aanbod op bibliotheekutrecht.nl/collectie/cursussen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.