Weerbericht voor zondag 14 februari: Winter verlaat Stichtse Vecht!

We hebben een mooie winterse week achter de rug. Er zijn veel foto’s binnen gekomen van de sneeuw en ijspret! Dank daarvoor!. Vandaag start de dag koud met matige vorst. Overdag warmt het op tot een graad of 3 boven nul. Eerst nog zon, later op de dag opkomende bewolking. Er staat een koude, matige zuidoostenwind. Vanavond en vannacht veel bewolking en het kwik kot rond de 0 graden uit.

Maandag is het bewolkt en het regent enige tijd, mogelijk dat we in de vroege ochtend nog te maken krijgen met IJZEL. Kans op gevaarlijke gladheid. Hou de verwachting in de gaten. In de middag wordt het maximaal een graad of 6, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Dinsdag is het bewolkt en het regent in de midadg enige tijd Het wordt maximaal een graad of 9, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Woensdag tot en met vrijdag is het wisselvallig en er valt soms wat regen. Temperatuur ligt dan rond de 10/11 graden. 

Het weekend verloopt nog wat zachter. Het kan op beide dagen 15 graden worden en dan zien we ook de zon af en toe. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.