Urban Mix Vakantieweek

Urban Mix Vakantieweek

Ook zin om eindelijk weer wat leuks te doen? Wij ook! In de voorjaarsvakantie van 22 t/m 26 februari organiseert DURF! samen met alle partners uit de wijk een divers activiteiten programma voor jongeren tussen de 8 en 24 jaar, genaamd de ‘Urban Mix’. De activiteiten worden over het algemeen digitaal aangeboden of in kleine vorm fysiek in de buitenlucht op plekken zoals Vleuterweide, het Máximapark of in De Meern. En vergeet vooral niet de benen te strekken voor een Koffie To Go bij Muziekpodium Azotod de gehele week.

Zo wordt er op de maandag 22 februari een @HOMEQUIZ georganiseerd. Dit is een online pub quiz waar je gezellig vanuit je luie stoel samen met je vrienden, ouders of huisgenoten aan mee kan doen.


Advertentie:

Ben je meer van de sport? Dan wordt er 23 februari een Vossenjacht gehouden wat geheel in het teken staat van sport. Er zijn 3 niveaus waar je aan mee kan doen, hoe goed denk jij te zijn?

Wil je juist zelf sporten? Dan kan je meedoen aan DURF! Te voetballen, op 24 februari, bij Azotod. Zolang je 17 jaar of jonger bent kan je je opgeven. Je kan je in je eentje opgeven, maar ook voor een groep van 4.

Ook op woensdag 24 februari kan je meedoen met #MissieMuffin. Hierbij kan je meehelpen om muffins te bakken. Bak jij de mooiste muffins, dan kan je ook nog eens een prijs winnen. De muffins worden gegeven aan mensen die het kunnen gebruiken.

Is dansen veel meer jouw ding, schijf je dan in voor DanceCrew! Op Donderdag 25 februari wordt er een dansles gegeven door Macy bij muziekpodium Azotod. Natuurlijk geheel volgens de richtlijnen!

Op de vrijdag, 26 februari, wordt er een 5 kilometer run georganiseerd die van start gaat bij Muziekpodium Azotod. Wil jij die coronakilo’s kwijt? Schijf je dan vooral in!

Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met De Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, Sport Utrecht, Stichting JoU, Cultuur19, Klub19, Stichting Union Breed, Muziekpodium Azotod, Brouwerij Maximus en Parkrestaurant Anafora.

Kijk voor het volledige programma op de site van Brede school.
Wil jij je nou inschrijven voor een van de bovenstaande activiteiten? Stuur dan direct een mail via Durf.algemeen@gmail.com of slide een DM naar ons Instagram account: @projectdurf. Voor meer informatie over de activiteiten van DURF! kan je terecht op de site van Project DURF!:

Locaties

Brede school Vleuterweide: Teunisbloemlaan 54, 3452 CB UtrechtAzotod: Meerndijk 126, 3454 HV Utrecht
Maximus Brouwerij: Pratumplaats 2A, 3454 NA Utrecht
Anafora: Uilenboslaan 1, 3451 GB Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *