Weerbericht voor dinsdag 16 februari: Zacht weer en later op de dag kans op regen

Gisteren ging de dooi gepaard met IJZEL, dit leverde ook in onze regio problemen op. Vanaf een uur of 10 werd er door het KNMI afgeschaald naar code geel en was de gladheid wat betreft de IJZEL voorbij, want sneeuw en ijsresten kunnen nog steeds voor lokale gladheid zorgen. Vandaag is er een afwisseling van wolken en zonneschijn. Het wordt maximaal een graad of 11, daarbij staat er een matige tot soms vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht soms wat regen en minima rond de 7 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Woensdag tot en met vrijdag wordt het 11 graden met soms zon, maar het komt dan ook nog tot wat regen of enkele buien. Een wisselvallig weertype, daarbij is de wind veelal matig en komt uit het zuiden tot zuidwesten.


Advertentie:

Vanaf het weekend wordt er nog zachtere lucht aangevoerd. Het wordt 15 graden met een zonnetje! Je kan het dan wel Lente noemen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *