Weerbericht woensdag 17 februari: Veel bewolking en vanuit het westen regen

Vanaf het weekend zullen we de Lente ontvangen in de regio. Tot die tijd is het wisselvallig en ook al zacht met temperaturen rond de 10 tot 12 graden. Vandaag is er veel bewolking aanwezig en vanuit het westen gaat het wat regenen. Het wordt maximaal een graad of 11, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind. Vanavond en vannacht komen er enkele opklaringen voor en het kwik daalt naar 6 graden, daarbij staat er een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Donderdag zien we de zon geregeld, maar in de middag kunnen er ook paar buien voorkomen. Het kwik stijgt naar maximaal 12 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind.


Advertentie:

Vrijdagochtend start de dag fris met temperaturen rond de 2 graden. Aan de grond kan het dan licht vriezen. Overdag wordt het 10 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind.  Verder schijnt de zon dan af en toe.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *