Weerbericht voor donderdag 18 februari: Eerst zon, later bewolking en enkele buien

Gisteren viel het erg mee met het weer. De zon kwam af en toe tevoorschijn en de regen bleef noordelijk van ons. Het werd wel zacht met een temperatuur van 11 graden. Vandaag schijnt de zon af en toe, later op de dag neemt de bewolking toe en volgen er enkele buien. Het wordt maximaal 11 graden, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind. Vanavond en vannacht wordt het geleidelijk weer droog en volgen er enkele opklaringen. Het koelt dan af tot 3 graden.

Vrijdag is een dag met flinke zonnige perioden. Het wordt maximaal een graad of 10, daarbij staat er een matige zuidenwind. In de avond en nacht bewolking, soms een enkele opklaring en het blijft zacht met minimu rond de 9 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidenwind.


Advertentie:

Zaterdag wordt het veelal een zonnige dag. De aangevoerde lucht wordt nog warmer. Het wordt een graad of 16, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Op zondag ook een temperatuur rond de 16 graden en perioden met zon. De dagen daarna aanhoudend zacht en droog voorjaarsweer!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *