Vossenjacht in Leidsche Rijn_

Project Durf! organiseert een Vossenjacht voor ouders en kinderen uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Project Durf!, de jongeren community uit Leidsche Rijn, organiseert op dinsdag 23 februari a.s. een Vossenjacht in Leidsche Rijn voor kinderen van 2 t/m 17 jaar (onder de begeleiding van ouders). De Vossenjacht wordt georganiseerd om kinderen lekker naar buiten te krijgen in de vakantie en actief bezig te laten zijn in deze lastige tijd. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Pamoja Kenya die een Talent-ontwikkelingshuis wil bouwen om kinderen in Kenia een veilig thuis te bieden. Het evenement wordt voor de 2e maal gehouden en was de vorige keer, in de vorm van een Fotospeurtocht, al een succes.

Het programma

De Vossenjacht start op 23 februari om 11.00. De startplek is bij Maximus Brouwerij (Pratumplaats 2A), waar alle informatie wordt uitgereikt. Het laatste startmoment is om 14.00 uur.
Voor de deelnemers bieden Brouwerij Maximus & Parkrestaurant Anafora gratis koffie, thee en (warme) chocomel aan. In een gebied rondom het Maximapark zitten vanaf dat moment 13 ‘ontsnapte sporters’ verstopt.  Aan de kinderen de vraag om deze sporters te vinden en te helpen! Dit kan op verschillende moeilijkheidsniveaus (adviserend, niet bindend 😉)

  • Beginnend talent (+/- 1 uur): 2 tot 7 jaar (met begeleiding). Je bent al druk bezig met het leren van veel verschillende sporten en vindt dit heel leuk om te doen. Op een speelse manier de sporters helpen!
  • Net gescout (+/- 1,5 uur): 8 tot 13 jaar.  Jouw talent is gezien. Nu gaan we kijken of je het echt aan kan! Een combinatie van teamwork en plezierige manier de sporters uit de brand helpen!
  • Beginnend prof (+/- 2 uur):  14 tot en met 17 jaar. Je beweert dat je tot alles in staat bent. Dat willen wij dan zien! Zet je brein aan, werk met elkaar samen en zet een prachtige teamprestatie neer!

3 gedachten over “Project Durf! organiseert een Vossenjacht voor ouders en kinderen uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern”

  1. Kunnen wij ons nog aalden voor de vossenjacht. Ik begreep van een vriendin dat we 5 euro moeten storten, of kunnen we dat morgen ook cash meenemen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.