Voorjaarsvakantie-knutseltas bij de bieb

Voorjaarsvakantie-knutseltas bij de bieb

Vanaf zaterdag 20 februari kunnen kinderen een Voorjaarsvakantie-knutseltas ophalen in de bibliotheek. In de tas zitten materialen om thuis een Gruffalomasker, takkenpopje en hologram te maken. Voor leden én niet-leden van de bieb.

Gruffalo, takkenpop en hologram

Vanaf zaterdag 20 februari kun je bij de bieb bij jou in de buurt de speciale knutseltas ophalen. In de tas zitten allemaal fijne knutseldingen waar je zelf thuis mee aan de slag kan gaan. Maak een Gruffalomasker, een takkenpop en een hologram, of kleur de kleurplaat. De knutseltassen staan klaar in alle Utrechtse bibliotheekvestigingen, behalve Bibliotheek Vleuten en Waterwin. Wees er snel bij, want op is op!


Advertentie:

Filmpjes en tips

Op bibliotheekutrecht.nl/voorjaarsvakantie staat meer informatie en uitleg bij de knutseltas. Ook laat tekenaar Axel Scheffler op een filmpje zien, hoe je een echte Gruffalo tekent. Wil je liever zelf aan de slag? Dan zijn er de stap voor stap filmpjes van het LAB en ‘Tekenen in de Bieb’.
Voor ouders en kinderen vanaf drie jaar die even willen relaxen, is er een online les ‘Boek en Yoga’ met docente Anna Klinkspoor. Ook vind je veel tips op de speciale pagina. Zo hoef je je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *