politie_aanhouding_foto_politie_vdm

Uit school gestolen iPads terecht. Heler aangehouden

Met het aanhouden van een 33-jarige inwoner van Bilthoven denkt de politie een heler in te hebben gesloten die de buit van mogelijk 18 inbraken in zijn winkel aan de man probeerde te brengen. De spullen werden buitgemaakt bij inbraken in kinderdagverblijven en scholen in Vleuten en De Meern in de afgelopen maanden.

Gestolen iPads brachten de zaak aan het rollen. 

Het signaal dat de apparatuur uitzend leidde naar het winkelpand van de Bilthovenaar in Nieuwegein. Hiermee is niet gezegd dat de man de inbreker is. De politie stelt nader onderzoek in om de dief of dieven te achterhalen. De winkelier zou zijn handel ingekocht hebben bij één aanbieder. 

De man is aangehouden voor heling omdat hij gestolen waar te koop heeft aangeboden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].