Online ouderavond Sint Bonifatiusschool

Online ouderavond Sint Bonifatiusschool dinsdag 2 maart

Dinsdag 2 maart om 19.30u gaan de deuren van de Sint Bonifatiusschool digitaal open voor ouders en verzorgers van kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ga in gesprek met de leraren, zie welke faciliteiten onze basisschool heeft voor uw kind en ontmoet ouders van kinderen die er al op school zitten. Alles digitaal, dus corona-proof. Het belooft een gezellige avond te worden, dus meld u nu aan!

Sterk onderwijs in het groen

Meester Sanne Kuijt: “Onze school biedt sterk onderwijs in een groene omgeving en brengt dit ook steeds nadrukkelijker in de praktijk. We zijn een kleinschalige school en maken gebruik van leidende, bewezen onderwijsmethoden. We hebben bevlogen docenten, er is ruimte voor individuele aandacht, we maken gebruik van moderne faciliteiten, en staan op een prachtige locatie. Wij vertellen u er graag meer over tijdens onze online ouderavond en heten u graag van harte welkom op de leukste basisschool van gemeente Utrecht!”

Ook open voor postcodes buiten Haarzuilens

Sanne vervolgt enthousiast: “Dat Haarzuilens een prachtig dorp is, midden in het groen, dat wist u natuurlijk al. En wellicht wist u ook al dat wij veel aandacht besteden aan buitenonderwijs. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook veel leerlingen van buiten Haarzuilens op school hebben en aannemen.”

Digitale rondleiding

“Bezoekt u ons tijdens de online ouderavond, dan vertellen we u in het kort wat onze school in Haarzuilens zo bijzonder maakt en welke onderwijsmethodes wij gebruiken. U krijgt een digitale rondleiding en ontmoet een aantal van onze docenten. Nieuwsgierig? Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. U krijgt een link met toegangscode naar een Meet. Tijdens de Meet kunt u al uw vragen stellen.”, zo besluit Sanne Kuijt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven