Weerbericht voor donderdag 25 februari: Kans op nachtvorst neemt toe

De ene week is de andere week niet. Anderhalve week stonden we aan het begin van een koude winterweek. De afgelopen dagen roken wie al aan de Lente. De komende dagen neemt de kans op nachtvorst weer toe en kunnen we ijskrabber weer gebruiken. Vandaag zien we de zon geregeld en het wordt maximaal een graad of 13, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe en er kan af en toe wat regen vallen. Het kwik daalt naar een graad of 6, daarbij staat er een zwakke noordwestenwind.

Vrijdag zien we de zon weer geregeld. Een zwakke tot matige westenwind zorgt voor de aanvoer van frissere lucht. Het wordt maximaal 10 graden. Vanavond en vannacht opklaringen en dan koelt het af tot waarden rond of net iets onder nul. 


Advertentie:

Het weekend verloopt rustig met een afwisseling van zon en wolken. Het wordt maximaal 10 graden.

Na het weekend wordt geleidelijk nog iets kouder en dan kan het ook licht gaan vriezen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *