Weerbericht voor het weekend van 27 en 28 februari: Strijd tussen mist en zon!

Dit weekend hebben we te maken met rustige weersomstandigheden. Een krachtig hogedrukgebied ter hoogte van De Britse Eilanden zorgt bij ons voor de aanvoer van vochtige lucht. In de ochtend hebben we te maken met mist of lage bewolking en in de middag krijgt de zon dan de beste papieren. Mocht de bewolking overdag lang blijven hangen dan wordt het niet warmer dan 3 graden. Als de zon doorbreekt stijgt het kwik naar een graad of 11.

Vandaag start de dag koud met mogelijk lichte vorst en mist/lage bewolking. In de middag breekt dan de zon door. Het wordt met de zon een graad of 11, daarbij staat er een zwakke west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht wolken/opklaringen en kans op (dichte) mist. Het koelt af naar waarden rond het vriespunt.


Advertentie:

Zondag lijkt de bewolking te overheersen. Het wordt overdag een graad of 7, daarbij staat er een zwakke noordenwind. 

Vanaf maandag draait de wind naar het oosten en wordt er geleidelijk drogere lucht aangevoerd. Maandag start mogelijk nog met mist en bewolking. In de middag breekt de zon door. Het wordt dan 11 graden. 

Dinsdag en woensdag is het zonnig en wordt het 12 tot 14 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.