Weerbericht voor woensdag 3 maart: Zonnig. Vanaf morgen kouder.

Vandaag wordt het een zonnige dag. Het wordt voorlopig de laatste zachte dag, want na vandaag komt het kwik niet meer boven de 7 graden uit. Het wordt nog een graad of 13, daarbij draait de zuidenwind geleidelijk naar westelijke richting en is zwak. Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe en volgt er wat regen. Het koelt in de nacht af naar een graad of 4.

Donderdag is het overwegend bewolkt en mogelijk dat er nog wat lichte regen kan vallen. Warmer dan 7 graden wordt het niet. Er staat een matige noordenwind. In de avond en nacht soms enkele opklaringen en dan kan afkoelen naar waarden rond of net iets onder nul. .


Advertentie:

Vrijdag tot en met zondag zien er prima uit met geregeld zon, maar wel koud met maxima rond de 6 graden. In de nacht en ochtend vriest het dan licht, mogelijk matig. 

Geniet nog even van het zachte weer vandaag!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.