sesar_toneel_snorro_repetitie

Kom je meespelen in toneelstuk Peter Pan?

We moesten het even uitstellen, maar het gaat nu echt beginnen! We gaan de jeugdvoorstelling ‘Peter Pan’ op de planken zetten. En daarvoor zoeken we jonge spelers: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die willen meedoen met dit avontuur! Kinderen die zichzelf al zien vliegen door de lucht als Peter Pan of als Wendy. En kinderen die het tof vinden om een gemenerik als Kapitein Haak te spelen, of een van de Verloren Jongens! Dit is je kans! Meld je aan via sesartoneel.nl en doe mee. We beginnen met de repetities op woensdag 10 maart. Eerst repeteren we buiten bij de bouwspeeltuin van Kindercluster Voorn. En als we weer binnen mogen zijn met elkaar, gaan we repeteren in de zaal van ‘In de kern gezond’, vlakbij het Brusselplein in Leidsche Rijn. Natuurlijk kun je eerst een gratis proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt. En wat ook belangrijk is om te weten: toneelervaring hoeft niet, want bij Sesar speelt iedereen een rol!

En er is meer!

Ook voor de hele jonge mensen starten we een toneelgroep. We zoeken hiervoor kinderen van 4 tot 6 jaar die mee gaan spelen vanaf zaterdag 13 maart om 11.30 – 12.30 uur. We gaan jullie leren hoe leuk het is aan toneel te doen, om een rol te spelen en net te doen alsof. We leren je hoe je goed en duidelijk kan praten op het toneel en hoe je met anderen een scene bedenkt en speelt. Tot we weer binnen les mogen geven, doen we het buiten bij de Cultuur Campus in Vleuten (Burchtpoort).

De tekst gaat na de advertentie verder.

Meld je aan voor Peter Pan (groep Nova) of voor de groep van de hele jonge mensen (groep Juno), via www.sesartoneel.nl

Sesar toneel

Over Sesar toneel

Sesar toneel is al meer dan 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door kinderen. De voorstellingen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken onder leiding van een professionele regisseur. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.
Bezoek de website van Sesar toneel voor meer inschrijven en meer informatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.