Het weerbericht voor zaterdag 6 maart: Wolkenvelden en soms wat zon

Vandaag start de dag met lichte vorst. Overdag is er een afwisseling van wolkenvelden en soms wat zon. Het blijft droog. De temperatuur komt niet hoger dan een graad of 6, daarbij staat er een zwakke noordelijk, later naar oost draaiende oostenwind. Vanavond en vannacht een paar opklaringen, maar ook bewolking. Tijdens langdurige opklaringen kan het licht vriezen. De wind houdt zich rustig.

Zondag overheerst de bewolking, soms kan de zon even doorbreken en het wordt opnieuw een graad of 6, daarbij staat er een zwakke west tot noordwestelijke wind. In de nacht een zelfde weerbeeld. Bewolking en soms een opklaring. Het kan dan ook weer licht gaan vriezen. Er staat maar weinig wind.


Advertentie:

Maandag en dinsdag twee vergelijkbare dagen. Overdag wordt het een graad of 6, daarbij is er soms wat zon.

Vanaf woensdag wordt het wisselvallig en neemt de wind in kracht toe! Temperatuur ligt dan meest tussen 8 en 10 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *