Jeugdorkest Leidsche Rijn

Jeugdorkest Leidsche Rijn zoekt nieuwe leden

Jeugdorkest Leidsche Rijn bestaat uit jonge muzikanten van 8-13 jaar en is eind 2017 opgericht door Cultuur19 en Orkest van Utrecht. Onder leiding van vaste dirigent Michiel van Vliet (Orkest van Utrecht) oefent het orkest momenteel online. Op donderdag 1 april 2021 organiseert Jeugdorkest Leidsche Rijn een open repetitie voor geïnteresseerden.

Een instrument leren bespelen is leuk, maar samen spelen is nog veel leuker. De muzikanten van het Jeugdorkest Leidsche Rijn weten er inmiddels alles van, want ze traden al regelmatig op in de wijk. Het orkest wil groeien en heeft daarom plek voor nieuwe enthousiaste leden. De open repetitie is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het spelen in een orkest.
Van 16.15-17.15 uur zijn kinderen en ouders van harte welkom om te komen kijken. Als de maatregelen tegen corona het toelaten vindt de open repetitie plaats op de vaste locatie in de  CultuurCampus (Vleuterweide). Het orkest verwelkomt alle instrumenten uit een symfonieorkest: viool,
altviool, cello en contrabas, maar ook fluit, klokkenspel etc. Jeugdorkest Leidsche Rijn is een zelfstandige stichting en treedt regelmatig op bij evenementen in de wijk, zoals het CampusFestival, Leidsche Rijn Festival en geeft ieder jaar samen met Orkest van Utrecht een gezinsconcert in Theater CultuurCampus.


Advertentie:

De open repetitie is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via het formulier op www.jeugdorkestleidscherijn.nl/proefrepetitie. De CultuurCampus is gevestigd op Burchtpoort 5, Vleuten. Meer informatie over het Jeugdorkest is te vinden op www.jeugdorkestleidscherijn.nl en via @jeugdorkestlr op Facebook en Instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *