Weerbericht voor donderdag 11 maart: Onstuimig!

Code geel staat uit voor onze regio met zware windstoten tot 100 km per uur, mogelijk meer. Vandaag schijnt de zon af en toe, maar er komen ook een paar buien voor, mogelijk met hagel/onweer en dus de zware windstoten. Er wordt zachte lucht aangevoerd. Het wordt maximaal 11 graden. De zuidwestenwind is hard, kracht 7. Later in de middag neemt de reguliere iets af naar vrij krachtig tot krachtig. De zwaarste windstoten worden in de ochtend en begin van de middag verwacht. Vanavond en vannacht enkele buien. Het koelt af tot 5 graden.

Vrijdag enkele buien, ook af en toe zon en een graad of 8, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. In de avond en nacht geleidelijk meer bewolking en toenemende kans op regen. Het koelt af tot 5 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind tot vrij krachtig of krachtig.

Het weekend, maar ook de eerste dagen van de nieuwe week is het wisselvallig, daarbij ligt het kwik rond de 8 graden en staat er soms veel wind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.